Εβδομαδιαίο μενού 10


Καλησπέρα σας! Καλή Κυριακή να έχετε! Η άνοιξη ήρθε και μαζί της έφερε όμορφες εικόνες, χρώματα κι αρώματα που βελτιώνουν τη διάθεσή μας. Όλη αυτή η εικόνα νομίζω πια ότι είναι ...φαντασίωση!!
Σήμερα το πρωί, με το που άνοιξα τα μάτια μου άκουσα ένα ανεπαίσθητο, ρυθμικό... τακ, τακ,τακ... Εισβάλλοντας στο πεδίο της άρνησης... το πρώτο που σκέφτηκα είναι "δεν μπορεί, δεν γίνεται!!". Κι όμως γίνεται... και το διαπίστωσα ανοίγοντας το παράθυρο...  μουντάδα, ψιλόβροχο, υγρασία και στις 7 το πρωί... να νομίζεις ότι είναι ακόμη 5!!!! Η άνοιξη ήρθε κι έφερε μαζί της τον Νοέμβριο!!!
Κι όταν η άνοιξη φέρνει μαζί της το Νοέμβριο τί κάνουμε το δπρωινό;;; Μαζεύουμε την κακή μας διάθεση, διπλώνουμε τις εφημερίδες μας, αφού μάταια έχουμε αναζητήσει κάποια καλή και αισιόδοξη είδηση (σπάνιο φαινόμενο πια!!!) κι αναζητούμε ένα σημείο αναφοράς με χαρακτηριστικά "καταφυγίου". Προσωπικά αυτό το καταφύγιο το βρίσκω στην κουζίνα... χαμένη ανάμεσα σε ατμούς, αρώματα, μπαχάρια και χρώματα που πηδούν χαρούμενα μέσα σε κατσαρόλες ή βγαίνουν απ' αυτές!!!
Σιγά σιγά η χαλάρωση έρχεται και το μυαλό αρχίζει να τρέχει στην εβδομάδα που έρχεται, ξεπερνώντας τη κακή διάθεση!!!
Ας ετοιμάσουμε, λοιπόν, μερικές προτάσεις για την ερχόμενη εβδομάδα, άλλες νηστίσιμες και άλλες όχι...έτσι, κάτι σαν βοηθητικό πλάνο!!
Καλή σας εβδομάδα!!!
Tante Kiki
24 Comments
No