Εβδομαδιαίο μενού 17


Καλησπέρα σας! Μετά από μια άκρως τεμπέλικη Κυριακή αποφάσισα να σας δείξω επιτέλους την τούρτα που έκανα για τα χθεσινά γενέθλια. Η  κολλητή φίλη της Ιωάννας και η αδερφούλα της γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους και η μαμά τους, δική μου φίλη, μου ζήτησε να τους ετοιμάσω μια τούρτα με την αγαπημένη τους Lalaloopsy. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ μια και η συγκεκριμένη κούκλα είναι και δική μου... αγαπημένη (εντάξει ...το ξέρω χαμογελάτε... αλλά δεν συμφωνείτε ότι είναι μια πολύ όμορφη κουκλίτσα;;). Έτσι έφτιαξα χαρούμενη την τούρτα κι έγινα ακόμη πιο χαρούμενη όταν άρεσε σε όλους.
Χρόνια πολλά Φλώρα!! Χρόνια πολλά Μαρία!!! Να τις χαίρεσαι Μόνα μου και με το καλό να υποδεχθούμε τον άλλο μήνα τη νέα κουκλίτσα!!
Βέβαια, μετά το χθεσινό ...γενεθλιακό ξεφάντωμα αντί να σηκωθώ το πρωί και να κάνω ό,τι κάνω κάθε Κυριακή, δηλαδή να ετοιμάσω διάφορα πιάτα... τεμπέλιασα με όλη τη σημασία της λέξης και δεν μπήκα στην κουζίνα παρά μόνον για μισή ώρα έτσι ώστε να ετοιμάσω ένα γλυκό ανακύκλωσης!!!! Έτσι, για να μη δημιουργούνται και ψεύτικες εντυπώσεις ότι δεν βαριέμαι ποτέ... χαχαχαχα
Και τώρα μερικές προτάσεις για την εβδομάδα που μας έρχεται ...έστω και αργά...
ΔΕΥΤΕΡΑ:                      Πατάτες ογκρατέν με μανούρι
ΤΡΙΤΗ:                            Κεφτεδάκια ...έκπληξη
ΤΕΤΑΡΤΗ:                           Ρεβίθια στο φούρνο
ΠΕΜΠΤΗ:                                          Πίτσα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:                      Κριθαρότο με καλαμαράκια
ΣΑΒΒΑΤΟ:                          Αρακάς γιαχνί με αυγά
ΚΥΡΙΑΚΗ:                   Κοτόπουλο με κρούστα σουσαμιού
Κι ένα επιδόρπιο:                 Σοκολατένιο μωσαϊκό
Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!
Tante Kiki
11 Comments
No